London Issue #7: Postřehy • tdsystems.eu
London Issue #7: Postřehy
wrote Tomáš Dlouhý • published 29.09.2008 05:48 • displayed 126 x • score -1
Jak již napovídá název článku půjde o pár postřehů týkajících se pobytu v londýně. Zážitků bylo mnoho a vybrat něco bude těžké, přesto jsem se o to pokusil...

První dojem co na mě Londýn zanechal je ten že je tam strašně černo. Těch muslimů je fakt děs. A podle toho co vím tak se tam lidi bojej. Kromě muslimů je zde i hodně východoevropanů (Slováci, Maďaři, ….). Velice veselé je, co se týká těch muslimů, je to že oni tam vytváří silně uzavřené komunity. A kromě dětí, které musí chodit do školy neumí anglicky. Takže když něco chtějí musí si vzít děti s sebou...

Ale aby to nevypadalo že mě nějak negativně poznamenal tak zároveň musím říct že je to nádherné zelené město. Těch parků co tam mají a rozlehlých. Ne jak v Praze. Tam když vejdete do parku tak skutečně zapomenete, že jste vlastně v jenom z největších měst na světě.

Jistě není bez zajímavosti informace že pokud se ztratíte můžete se kohokoliv zeptat, rádi vám poradí. Já osobně jsem se též zapojil, ale jako oslovený, neboť se mě jistý pán ptal jak se dostane k Buckingham Palace. Poradil jsem mu.

Zážitkem taky byla cesta s Michaelem do Wembley, kdy jsem seděl na u nás místě pro řidiče, přesto to nebylo u volantu. Ano tam se jezdí vlevo a tak mají o volant na druhé straně.

Na závěr pár slov. Výlet do Londýna byl pro mě naprosto úžasným zážitkem. A kdybych nemusel do školy, zůstal bych tam déle. Anebo se ihned rozjel bez zaváhání. Je to krásné velké město. Doufám že za rok budu moci tam jet znovu a prozkoumat další zajímavosti. Například jsem nestihl London Eye, nebo London Tower. A opět o tom napíšu tento seriál.

V přístím díle už bude jen pár fotek. A pak tento seriál skončí.

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment