Já, škola, web a budoucnost • tdsystems.eu
Já, škola, web a budoucnost
wrote Tomáš Dlouhý • published 15.09.2008 11:50 • displayed 136 x • score -2
Nadpis zní skoro moc obsáhle. Ale článek se pokusí všechny pojmz z nadpisu shrnout do několika vět. Sice jsou tam i jiné věci ale text se bude točit hlavně kolem mě...

Jak nadpis slíbil tak text splní. Začneme hned tím nejdůležitějším a to jsem . Co se mě týká zatím dneska nevím co dělat. Jsem jak v jednom kole. Dneska dozvím, a tím se dostává k druhé části článku,  zda budu či nebudu pokračovat ve škole. Popravdě nějak se mi tento semestr nezadařilo a hned z toho je problém. Šance na zkoušky skončila úderem půlnoci z pátku na sobotu a mě chybí nějaký ten kredit. Dozvěděl jsem že si lze podat žádost o možnost prijití s nižším počtem kreditů. Prý se jí často vyhovuje...

...ale na to nespoléhám proto jen doufám že to dopadne.

Ale to není o mě vše. Dnes jsem si byl vytvednout jízdenku do Londýna. Buď to budou poslední studenstké prázdniny nebo výtané volno, po dlouhém zkouškovém období. Osobně si přeji druhou možnost.

Téma web začnu asi tak že tento web bude dále fungovat . Ale zřejmě od 17.9. do 24.9. zde nebudu. Přesto jsem přemýšlel a vyzhledem k tomu že sestřenka, ke které jedu do londýna, má připojení na internet a tak bych se pokusil nějaým seriálem například ob den něco napsat a umístit sem i s nějakou tou fotkou. Seriál se bude jmenovat London Issue. První díl bude možná již dnes a bude se týkat všeho před odjezdem.

Poslední kapitolou pak je moje budoucnost. Co dál? To se uvidí zřejmě dnes. Ale tak i tak život půjde dál a nějak se budu muset smiřit s oběma variantami. Ale moc lámat hlavu si s stejně nebudu, protože už není v mé moci s tím něco udělat a navíc život je krátky a stějně z něho nevyváznu živí!

Článek splnil vše co nadpis slíbil. Dál zatím neni co psát.

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment