Multikulti propaganda na plný obrátky • tdsystems.eu
Multikulti propaganda na plný obrátky
wrote Tomáš Dlouhý • published 11.08.2011 20:48 • displayed 219 x • score -3
Dlouho jsem váhal s napsáním tohoto článku. Avšak vzhledem k tomu že se chystám jet na dovolenou do Londýna, nemůžu si nevšimnout momentální situaci, co se tam děje. Nějakou dobu se nás media snažila (i u nás) informovat relativně objektivně o tom co se doopravdy děje. Dnes se už ovšem na Novinkách článek o tom, že jde o sociální nepokoje proti reformám premiéra Camerona. Zdá se, že se multi-kulti lobby vzpamatovává a opět rozjíždí na plný obrátky...

 V Londýně policie zastřelila gangstera, který pocházel z "chudiské čtvrti" tedy přistěhovalec z mimoevropských zemí. Podle příbuzných to byl beránek, starostvliví otec od dětí a vlastně nidky nikomu nic neudělal a ta zlá policie ho rasisticky zastřelila. Má to ovšem háček. Aby Vás mohla policie v británii zastřelil, to už musíte být kór velký zvíře, protože normální řadový policista na ulici již více než 180 let nosí jen obušek. Jinými slovy řečeno zastřelila ho speciální jednotka (komado), které navíc aby nevyzradilo operaci bylo v civilu! Což tedy znamená že ten člověk ve světě zločinu něco opravdu znamenal. A co následovalo (či stále následuje)? O tom se dozvídáme každý den v televizi a na internetu. Multikulti lobby musela být bezpochyby otřesena, co že jejich chráněnci vyvádějí.  V novinách se dokonce i psalo nejen o tom, že jde o přištěhovalce ale že jde i o muslimské přistěhovalce, kteří rabují, ničí a zapalují domy jen tak z legrace. Diskuze pod články se plnily otevřenými názory lidí co si o nich myslí - a světe div se - nikdo ty diskuze nezakázal, jen opravdu tvrdé příspěvky byly odstraněny. No ale zdá se, že se vše ke starému vrací, už se opět píše "mladíci", navíc levicová (a ostatní se jistě brzy přidají) media přidávají články o tom, že jde vlastně o protivládní demostrace (zatím maskováno v rámci článku o 11ti letých zadržených). Zdá se tedy, že se vše již vrací do zajetých kolejí. Tedy alespoň ve světě médií. 

Co se ovšem změnilo je pohled politiků, aspoň těch britských, dokonce i opozice souhlasí s Cameronem, že je  nutné nasadit vodní děla, a v případě potřeby i armádu, i když nutno řící, že ta měla být v ulicích již nejméně od pondělka, ale alespoň něco. Další věc, které vylezla na povrch je názor lidí (obyvatel) především evropanů. Atmosféra totíž pořádně houstne v celé evropě, lidé mají dost "pozitivní diskriminace", zvýhodňování přistěhovalců ze zemí mimo evropu. Po útocích šílence jménem Andrese Breivika (kterého jsem zcela záměrně nekomentoval) se zdálo, že lidé budou mít strach vyjádřit svůj názor na přistěhovalce, jelikož mohl být kdykoliv označen za přisluhovače a příznivce zmíněného šilence. A tak se dá říci že nepokoje v přistěhovaleckých čtvrtích nejen vrátili zpět ztracené pozice odpůrců přistěhovalectví ale dalo tomu i novou krev. Navíc se ozývá z celé evropy znechcení nad nevděčností přistěhovalců a zároveň si všichni uvědomují, že je nutné kroky proti nim učinit jako Evropa. Pokud by tak udělala jen Velké Británie (nebo třeba i jen pět  států) přistěhovalci prostě přejdou do jiných, kde je už komunita silná a díky další ještě posílí a to do nebezpečných rozměrů. Ale to už je jiný komentář a ten si nechám na jindy. 

Multikulti lobby jak se zdá se vrací, ale již ne do stejných pozic. Lidé toho multikulti útlaku mají již dost...

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment