Nový ročník 1. fotbalové ligy • tdsystems.eu
Nový ročník 1. fotbalové ligy
wrote Tomáš Dlouhý • published 17.07.2010 19:51 • displayed 80 x • score -3
Již včera začala naše nejvyšší fotbalová soutež, zhruba týden po finále mistrovství světa v JAR. A začala velice zvláštním zápasem v němž v Edenu hostovala pražká Slavia...

 Jak jeto možné, že na svém domícím zápasem byli Slávisté hosty? Jednoduše na stadion se jim v létě nastěhovala Bohemka (Bohemians 1905) ze sousedního stadionu "Ďojiček" a pro první zapas byla nalosováni jako domácí. To se nelíbilo fanouškům ani Slavie ani Bohemky a tak na aktraktivní vršovické derby přislo jen 5600 diváků. 

 
Ale zpět k lize. Co bude nového? Jako tradičně ve fotbale nic ale teď snad se něco dít bude, díky neuznanému gólu Anglie proti Německu na MS, kdy stačilo (teda kromě toho, aby se rozhodčí díval, jelikož situaci viděl každý) aby existoval video rozhodčí. V našem fotbale se zněnily tradičně dva účastníky, Kladno a kontumovanou Bohemku (Bohemians Praha) vytřídal Hradec Králové a Ústí nad Labem. Oba se do ligy vrací po mnoha letech. Největší novinkou je počet zápasů v TV. Práva svaz prodal dceřiné společnosti Sazka, která je prodala hned třem televizním spolěčnostem a to České televizi, TV NOVA a stanici Sport 2, která vysíla např. na Slovensku nebo Rumunsku. Titul letos obhajuje Sparta. Do Slávie se vrátil na post trenéra Karel Jarolím. No podobně jako v předchozích letech budu držet palce Slavii a v druhé řadě FK Mladá Boleslav. Tip zde dávat nebudu, jelikož letos te není už vůbec zřejmé, kdo by mohl vyhrát. Na titul se budou tlačit obě pražská S, Jablonec, Teplice nebo Plzeň.
Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment