Konečná v semifinále • tdsystems.eu
Konečná v semifinále
wrote Tomáš Dlouhý • published 19.04.2010 23:46 • displayed 117 x • score 0
Oproti předchozím dvěma sezónám si letos Slavia nezahraje finále. Letos skončila již v semifinále s Vítkovicemi, kterým podlehla 1-4 na zápasy.

Bohužel to však nebyl bojovný výkon. Celou serii, a vlasně celé play-off, se vyskytoval jeden velký problém - brankáři. Oba měli své dny, i když oba uměly zachytat. Bohužel v semifinále se jim forma vytratila oběma najednou a to znamenalo konec sezóny. A ta byla jaká? Popravdě rozporuplná. V první polovině to vypadalo dobře, pak hodně bledě, dokonce dvě kola před koncem základní části že budeme hrát, podobně jako loňský mistr Karlovy Vary, skupinu o udržení. Naštěstí se vše povedlo odvrátit a Slavia postoupila do předkola play-off. Zde si poradila s Litvínovem. Pak přišel druhý po play-off - Zlín.  V základní části slavia vyhrála všechny zápasy se zlínem, přesto byl vzhledem k postavení v tabulce favoritem zlín. Tomu se podařilo dvakrát "vyklepnout" slávii, přesto prohrál na zápasy 4-2. A tak slávia narazila na Vítkovice, které přešli  přes Spartu. Bohužel však již byli nas síly a tak jsou naši hráči na dovolené.

Vzhledem k průběhu sezóny je toto velký úspěch. Také v poslední době bylo úspěchů hodně, a na špici nelze být věčně, takže letos jsme bez finále. Škoda. Abych nezapoměl. Letošní sezóna byla poslední pro Josefa Beránkam který byl pokud nebyl zranění kapitánem. Bohužel zranění mu již od poslední části základní části nedovolili nastoupit a on se po skončení rozhodl ukončit kariéru. Dokázal vybojovat 5 titulů mistra ČR (3x Vsetín, 2x Slavia), jeho největším úspěchem bylo však zlato z OH 1998. Od nové sezóny bude působit jako asistent Vladimíra Růžičky ve Slavii. Díky Pepo za vše!

Rate the article Bad or Good
multiple posts
Discussion
• 0 comment • Add new comment