Uz je to tu zas! • tdsystems.eu
Uz je to tu zas!
wrote Tomáš Dlouhý • published 01.09.2008 16:06 • displayed 147 x • score -3
Že já se jen neučil a otevíral čtečku zpráv! Teď jsem opravdu nasraný, protože jsem se dočetl o další "zvěrstev" od od soudruha Paroubka. Vláda teda Topolánek se nechá prý novinách sebepropagovat inzeráty za peníze daňových poplatníků.
O co že jde? Vláda zveřejnila seznam věci, které se dle jejího mínění jí povedly a podobně jako se objevují billboardy, jen místo toho to daly coby komerční inzerci do celostátních novin.Ovšem to by nebyl s. Paroubek aby si nenechal ujít příležitost ukázat jak moc nemá rád tuto vládu. Ovšem tentokrát zapoměl na jednu dorbnost, že před volbamy do PSP ČR v červnu 2006 používal stejnou věc jako součást volební kampaně.
Myslím si, že tohle je jeden z mála dobrých výmyslů Paroubka. On sám, když to používal tak to byla podle něj "nová forma kominikace s voliči", zatím co když to teď užívá ODS je to "nechutné plýtvání penězi". Ovšem já v tom nevidím rozdíl.

Další nechutnou věcí je slovní "blití" (jinak to nazvat) s. Ratha! Co si ten člověk dovolí říct o někom jiném je téměř k neuvěření. Divím se panu Topolánkovy že to je schopen zvládat. Není tohle už pomalu na žalobu?
Mnozí mi můžou odpovědět že Topolánek je taky pěknej hulvát. Ano je, ale kdo by se divil když jsou tu lidé jako Paroubek, Rath či další "socialně demokratičtí" poslanci.

Bohužel nám s koncem normálních prázdnin skončili i ty parlamentní a tak podobné excesy zde budou pravidelně, ke smůle všech občanů této země!
Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment