(Ne)fungující internet a to ostatní • tdsystems.eu
(Ne)fungující internet a to ostatní
wrote Tomáš Dlouhý • published 03.09.2009 18:23 • displayed 144 x • score -4
Bohužel se u nás doma stává stále častěji, že zůstaneme bez internetu. Tu providerovy něco vyhodí bouřka tu něco vypálí. Ovšem vždy chvíli trvá než vše začne opět fungovat. Ale jako na potvoru se hned objeví nový problém.

No zkrátka bez netu to dneska opravdu nejde. Nevím co s internetem u nás děje. Ale škoda mluvit o tomhle. Vždyť je tolik jiných (veselejších) událostí poslední v době. V první řadě WNC 5.2 se zdárně blíží ke svému konci, resp. jeho vývoj. Sám program teprve začne existovat. Ptáte se na novinky? To je málé tajemství. Ale prozradím, snad jen to, že jsem konečně našel vhodný koncept tabulek a tak jejich formát bude ustálený. Stejně tak i některé části jsou ve stavu jak si je představuju. Kromě samotného vydání WNC přidám také (již klasicky) příručku pro uživatele a snad zároveň, resp. téměř zároveň (max 14 dní od vydání) také nově příručku pro vývojáře s popisem funkcí a pár příklady.

Veselá je situace i na politcké scéně. Melčák zase řádí. Tentokrát ostatním rozhodil (možná dokonce schodil) plány na předčasné volby. A Ústavní soud? Rychlý jak Bolt. Normálně mu rozhodnutí podobného významu trvají měsíce, tentokrát to bylo s neobvyklou rychlostí. No prostě komedie.

U politiky zůstaneme a podíváme se na ČSSD. Bohužel náš oblíbený hrdina Rath se zklidnil a je ticho po pěšině. Jaká škoda. Na druhou stranu Paroubek jej zastupuje doslova na výbornou. Situace po hodech na Topolánka, já první (=rozuměj Paroubek) vyzval ODS ke slušné kampani. Jak ovšem s tou slušnou kampaní myslel se ukázalo na billboardech a útokem na TOP09, kde mj. vyzval Kalouska aby vysvětlil Topolánkovu "kauzu" v Toskánsku. Zřejmě si pan Paroubek představoval dohodu tak, že všichni bodou slušní vůči ČSSD, jen ČSSD bude moci házet špínu na kohokoliv se jí zachce. Chytrá taktika. Další veselý výstup předvedl když prohlásil že jeho žena se zhroutila kvůli článku v Reflexu. Již několikrát v minulosti se manželům Paroubkovým nelíbily články v tomto časopise, ale že by se kvůli tomu musela hroutit? Tak proč to čte když jí to nedělá dobře?

Veselo je i u F1. Teď nemám na mysli volbu nového šéfa FIA, placenou jednomu kandidátovi z peněz FIA. Dokonce ani zranění Felipeho Massi, počínání jeho náhradníka, návratu Michaela Schumachera či první vítězství systému KERS v závodech (dnes již vyhrál tento systém dvakrát, nejprve s Lewis Hamiltonem z McLarenu na Hungaroringu (GP Maďarska) a teď Kimiho Raikonnena z Ferrari ve Spa (GP Belgie)). Myslím (údajné) podvádění ze strany Renaultu při loňské GP Singapuru kdy měl Piquet bourat na příkaz týmu, tak aby mohl vyhrát Alonso závod. Pokud se tohle potvrdí, tak je to naprosto neslýchané a tým by měl dostat nejméně rok zákazu startu. Pokud ne je to nechutné udání (zřejmě) zoufalého Piqueta. No bude to jěště legrace. Ostatně když už jsme u F1 tak jsem zaslech vtip, že by ferrari mělo místo současné náhrady za Massu angažovat Piqueta - nebourá prý jen tak pro nic za nic :).

No pro dnešek by to stačilo. Doufám že výpadky přestanou a já nebudu muset psát takovéto souhrny a plné znění komentářů. Co dál? Můžete se těšit na WNC 5.2. Také jsem se rozhodl otestovat v VirtualBoxu a VMwaru pár starých distribucí a stále sbírám poznatky no nových Windows 7 v praxi.

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment