Zpět po dovolené • tdsystems.eu
Zpět po dovolené
wrote Tomáš Dlouhý • published 26.08.2009 11:54 • displayed 145 x • score -6
Jsem zpět. Po návratu z chorvatska jsem si dal ještě čas na aklimatizaci a dnes jsem se rozhodl napsat tento post. Koukal jsem že tady bylo hodně veselo.

Mám na mysli útok na Topolánka, ale k tomu komentář vynechám. Ale jak bylo na dovolené u moře? Znáte to ne? Vedro, slaná voda a koupání. Takže nic neobvyklého. Ale proč píšu tento post.

V první řadě bych chět oznámit výrazný pokrok ve vývoji WNC 5.2, přesto jej budu muset odložit z poloviny září na konec záři či začátek řijna. Důvodem je napsaní dokumentace, které je trochu složiější než jsem čekal.

Další věc končím s Windows XP, ale bohužel stále nemohu přejít Linux-only a tak budu migrovat na Window 7. Při testech beta a rc na virtuálu se v rámci nutnosti osvědčili (na rozdíl od Win Vista) takže nahradím starý systém který mě už pěkně rozčiluje a stějně bych ho musel reinstalovat.

Jo a pokud jde o hry objevil jsem velmi zajímavý závodní simulátor oss VDrift. Obsahuje sice málo aut a  tratí, ale zajímavé je něm to, že mezi tratěmi jsou GP Monaca, Hungaroring (GP Maďarska) či italská monza. Součástí hry je i jeden noname monopost F1.

A když už jsme u ciziny a zároveň zpět k dovolené. Tak cesta do chrovastka byla sice dlouhá, ale dala se prospat. Krom toho první celníky clověk viděl až na slovinsko choravstckých hranicích. Paráda. Nejlepší hranice byla slovinsko-rakouská cestou zpět. Ve slovinsku najede na most a na jeho konci jste v rakousku. Prostřed mostu je rakouská cedule :).

Tak pro dnešek stačí jdu instalovat. Snad o tom napíšu pár řádek.

 

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment