Setkání s fandy • tdsystems.eu
Setkání s fandy
wrote Tomáš Dlouhý • published 15.04.2009 00:14 • displayed 124 x • score -1
Dnes, teda vlastně včera (14.4.) proběhlo podobně jako loni setkání hráčů HC Slavia Praha a fanoušků spojené s autogramiádou. A tak jsem se po roce opět vypravil do Edenu, starého stadionu Slavie, který používala před přechodem do O2 Areny.

Jak jsem již zmínil podobná akce probíhala již loni. Zmíněný stadion je v Praze Vršovicích. Je to takový ten typický starý malý stadion. Dodnes je používan jako stadion pro mláděž či tréninky. Ale zpět k setkání. To bylo letos méně "pompézní" než loni, slavil se "jen"  vicemistr ČR. Bylo tam i o poznání méně lidí. Navíc letos museli dělat setkání ve VIP prostoru, protože ledová plocha byla teprve čerstvě rozpuštěná a bylo zde několik kaluží vody. Na setkání se objevilo mnoho tváří. JInak letos se plakáty na podpisy "fasovaly" a tak jsem jej nemusel ve fanshopu kupovat. Přestože tam bylo málo lidí, ve frotně jsem si počkal skoro dvě hodiny. Skoro jsem tam vymrzl - byla tam velká zima (divné na zimním stadionu  ) naštěstí se poskakovalo a skandovalo, takže nakonec se člověk i zahřál. Jediný kdo mě zklamal byl Vl. Růžička starší, který tam prý byl ale musel odjet dřív než jsem přišel na řadu.

No tak do další sezóny hodně štěstí nejen v české extralize ale opět i v Lize MIstrů.  Doufám že příští rok budeme po roční přestávce slavit titul.

A ještě fotka: pohár pro vicemistra etxraligy spolu s hráči na pozadí.

Rate the article Bad or Good
multiple posts
Discussion
• 0 comment • Add new comment