Infarkt několikrát za sebou během pár hodin • tdsystems.eu
Infarkt několikrát za sebou během pár hodin
wrote Tomáš Dlouhý • published 28.03.2009 18:17 • displayed 153 x • score -2
Včerejší zápas mezi týmy HC Slavia Praha a HC Lasselsberger Plzeň patřil k tomu nejlepšímu, co bylo unás za posledních let k vidění. Nasazení z obou stran, bitka, atmosféra, drama atd. Na utkání jsem měl tu možnost být a rád bych se podělil o své dojmy.

Avšak pokusím se nepustit do obsáhlého popisu zápasu, tak jak jsem psal již několikrát u jiných zápasů. Navíc by to bylo takové nošení dříví do lesa, protože popisu průběhu zápasu najdete na zpravodajských serverech v sekci sport tuny. Toto utkání mělo prakticky vše, co může hokej vůbec nabídnout. Bezezbytku splnil očekávání, která by mohla být vyžadována i od rozhodijícího zápasu finále play-off. Zápas o vše úrovně, která by šlapala i většině play-off zápasů NHL pořádně po krku! Od první do poslední minuty,  respektive vteřiny (viz vyrovnávací gól v čase 59.59) jezdily hráči obou týmů doslova po prdeli. Bitka v 35. minutě, strhující průběh, vlastně ani nevím co chci a co bych měl napsat dřív a navíc a bych na něco nezapoměl. Samozřejmě vyvrcholení - nájezdy to byla jen takové lahůtka. Vedle mě seděli nejací kanaďani a nestačili se divit, co se tu v evropě hraje za hokej...

Jen ještě dovětek poslední dobou se v souvislosti se Slávií mluví o nezapomenutelných zápasech (např. loni 7. finále, utkání Ligy mistrů,...) dost často. Myslím že je současné Slavia v hokeji opravdu nejlepší (viz za posledních 6 let - bez letoška - 4x finále z toho dva tituly mistra extraligy a jinak dvakrát semifinále plus letos již minimálně finále).

Takže jedeme za obhajobou titulu a to nejen v hokeji ale i ve fotbalu, kde už máme velký náskok!

Edit Article
Znovu s Vary! at 2009-03-29 13:07:48
A ještě aktuální informace. HC Slavia Praha si finále zahraje se stejným soupeřem jako loni tj. opět s HC Energie Karlovy Vary, které postoupily přes pražskou Spartu.
Rate the article Bad or Good
multiple posts
Discussion
• 0 comment • Add new comment