Tak asi nic • tdsystems.eu
Tak asi nic
wrote Tomáš Dlouhý • published 16.06.2008 20:47 • displayed 150 x • score -3
Bohužel se naplnilo mé očekávání a naše slavná reprezentace ukončila své účinkování na EURO 2008. Bohužel nám nepomohl ani dvoubranokový náskok. Stačilo pouhých pár minut na to, aby skončil náš sen o postupu dále.
Ovšem nestalo se nic neočekávatelného, co by nešlo předvídat. Jak jsem již komentoval v článku o utkání se Skotskem, již v přípravě bylo vidět že to moc dobře nedopadne. Přesto jsem doufal v podobně zázračné představení jako na přechozím EURU kde naši hráči měly fantastickou formu a spoustu štěstí, kterého je bezpochyby ve sportu potřeba. Bohužel se nekonal.
Obrovskou dávku štěstí si naši vybrali hned v prvním utkání se Švýcary, a že to asi opravdu letos nepude, ale nakonec to pro nás dopadlo dobře. Druhé utkání sice údajně hráli lépe, přesto jsme prohráli. A před třetím velkohubé řeči o tom že, pokud podáme stejný výkon jako ve druhém máme postup jistý. Bohužel se tak nestalo, ale tím už se vracím na žačátek tohoto článku.
Před turnajem bylo jasné že skončí trenér Brückner, dále končí hráči Koller, Galásek a Blažek. Také sliboval konec i manager reprazentace pan Košťál. Bohužel přesto že odstoupil z této funkce, pravomoci dohledu nad reprezentací si převedl pod svůj post místopředsedy ČMFS. Takže přesto že slib splnil nemohu se zbavit dojmu že si z veřejnosti dělá blázny, protože jediné o co přišel je povinost se zodpovídat z případných dalších neúspěchu. Obávám se že jde opět typický Kocourkov...
Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment