Novinky 2009 • tdsystems.eu
Novinky 2009
wrote Tomáš Dlouhý • published 10.01.2009 21:38 • displayed 99 x • score -3
Kromě provozování tohoto webu a studia na FELu se zabývám (a bavím) vývojem několika málo programů. Tyto programy jsou vydávány pod logem 4d Systems, které je vidět i v záhlaví tohoto webu. Takže co vše vyjde pod tímto logem v tomto roce?

První věci, kterou už plánuji delší dobu je vydání nové verze YourTranslatoru, programu pro výuku cizích jazyků. Vyjde pod názvem YourTranslator 2009, a v současné době je program ve fázy vývoje vnitřních knihoven. Program bude postaven na další mojí aplikaci, skriptovacím jazyce ScriptS++.

Tento jazyk bude určen předvším pro kreslení oken nad připojenou knihovnou. Jazyk je již ve fázi, kdy bude možné brzy vydat veřejnou betu. Jazyk bude nést označení ScriptS++ 09. S tímto produktem souvisí i vývojové centrum aplikace, které se bude jmenovat S++Dev Center 09 spolu s VirtualMachine for S++, obojí vyjde až v druhé polovině a spíše poslední čtvrtletí tohoto roku.

Další drobné úpravy se dočká UtilityPack09.

Důležitou změnou bude nová aplikace WNC::WebNuclearCreator což je redakční systém této stránky, který bude uvolněn pro veřejné používání. Program bude pokračovat v číslování tohoto webu ovšem vzhledem k prvnímu veřejnému vydání bude číslo 5.0. Novinkami pak bude podpora XML jako vstupního zdroje, filemanager5, který bude fungovat i jako fotogalerie a vylepšený iNavagation Bar. Na tomto webu se ještě zřejmě objevý verze 4.3, která ještě nebude veřejnou, přesto bude upravena na použití i na rmkdalovice.ic.cz. Ta by měla (pokud se mi to podaří rozchodit) podporovat hezké url a bude tak SEO přívětivá :)

Změn je hodně, přesto doufám že se mi je podaří realizovat všechny. Na druhé straně vše záleží i na škole, jak to bude nadále vypadat tam.

Rate the article Bad or Good
Discussion
• 0 comment • Add new comment